Boende

Start
Boende
Karta
Aktiviteter
Kontakt

Vi erbjuder mycket prisvärt boende i en modern statarelänga från mitten av 1800-talet. Vi erbjuder mycket prisvärt boende i en modern statarelänga från mitten av 1800-talet. I denna historiska byggnad finns fyra rum med totalt sju bäddar och ett gemensamt fullt utrustat kök, tv, toaletter och en dusch. Uthyrning sker helt enligt dina önskemål, dvs. du kan hyra allt från en enda bädd till hela längan en eller flera nätter. För mer avskildhet rekommenderas att hyra ett rum med 2 bäddar. Du kan även hyra del av längan som lägenhet (2 rum och kök för enskilt bruk).

Längan är fullt utrustad med grundläggande bekvämligheter. Förutom tv, toaletter och dusch finns också TV. Köket är utrustat med elspis och ugn, kyl, frys, och all vanlig köksutrustning. Till längan hör en vacker trädgård och en uteplats där man kan sola eller avnjuta sina måltider.


Priser
Nedanstående priser gäller exklusive frukost. Möjlighet till viss rabatt kan diskuteras vid längre vistelser. För sänglinne och handdukar tillkommer kr 50/person. För uppgift/förslag av pris på annan typ av vistelse (lägenhet, hela längan etc.) kontakta oss.

Per natt och bädd;                                     300 kr
Familj, per dygn (2 vuxna och 2 barn)      750kr

 

bokning@vallbygard.se